Епизод 8: новият Тим Аватар!

НАЙ-НАКРАЯ излезе промо клип за осми епизод от „Легенда за Кора“. Адски е готин!  :)) Асами май ще се окаже безценно попълнение^^

Advertisements

16 thoughts on “Епизод 8: новият Тим Аватар!

 1. Много интересно. 🙂 Искам да допълня нещо извън осми епизод – като че ли Болин замества Сока – не мислите ли? Пуска лафове и понякога се излага. 🙂

  • Да. Даже имаше една реплика в предния епизод „Отсега нататък – луксозен живот за нас“, която МНОГО ми напомни Сока, особено интонацията, с която Болин я произнесе.
   Мако като че ли далечно напомня на Зуко, но Зуко без тревогата и гнева – един много по-уравновесен и неотчаян герой. Но виж Кора и Асами не мога да ги сравня с Катара и Тоф, много са различни…

   • Мдам. Но ако се позамислим Асами мааалко прилича на Суки. И двете не са повелители, и двете се бият яко и тн. и тн.

   • Кора е по-скоро смес от Катара, Аанг и щипка Тоф (заради любовта й към „спорта“). Има дори и малко от Сока, както се вижда от епизода, в който Кора и Болин отидоха на среща – тогава и двамата бяха като огледален образ на другия.

   • Не беше ли точно това част от очарованието на Зуко- лутанията му в търсене на себе си, едно-друго гневно избухване. Сега като се замисля дали пък Тензин не изземва донякъде ролята Айро?

 2. Ето го и Аватар-мобила (Avatar-mobile). Сега остава само да си построят и скривалище в планината – Аватар-пещерата (Avatar-cave).


  (добре де, исках нещо по-съвременно, ама за две минути не намерих. Но идеята я схванахте! :D)

 3. Ами за Болин не знам… в момента си преговарям с епизодите на The last airbender и Болин не може да се намеже и на малкия пръст на Сока. Тоф ми липсва, а и Зуко също. Вярно че Мако е някакво негово далечно копие, но все пак. 🙂 Нямам търпение за този епизод.

 4. Ето и кратко описание на 8-ми епизод: (ВНИМАНИЕ – СПОЙЛЕРИ!!!)
  As Amon’s activity continues, Korra faces off with Tarrlok.

 5. Всъщност, там в Уикито има и заглавията на следващите епизоди до края на книгата: „When The Extremes Meet“, „Out of the Past“, „Turning the Tides“, „Skeletons in the Closet“ и накрая „Endgame“.

  За последната книга още нищо не знаем.

  • Бас ловя, че ще се казва „Книга Втора: Енергия“.
   Ако позная, сигурно ще съм познала и за енергийното повеляване-сила на Амон^^

   • *вдига рамене*
    Нищо чудно – само то остана.

    Но това не означава, че няма да измислят нещо друго. Например за енергийното повеляване научихме чак в края на Трети сезон, така че няма да ми падне ченето прекалено много, ако измислят още нещо.

   • Знаш ли, че Амон е брат на Тарлок
    И реалнотому име не не Амон а е Ноатак.

 6. аз пък изобщо не харесвам легендата за кора защото аватар е филма създаден специално за енг в който той е на 12 и показват приключенията му а в легендата на кора той е вече мъртъв!как така главния герой ще е мъртъв!!!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s