За продължението на „Легенда за Кора“…

Ще има ли продължение на „Легенда за Кора“?
За наша огромна радост да! 🙂 Всъщност първи сезон все още не е приключил. Той е разделен на две части, кръстени Книга 1: Въздух и Книга 2: Духове. Първата част са 12-те серии, които вече видяхме.

tumblr_miaobiKz0W1rptk5lo1_1280Втората част тепърва предстои, състои се от 14 серии и ще види бял свят тази година, но най-дълбоко пазената тайна на Nickelodeon е кога… 🙂
Все пак някои подробности са вече известни. Действието в Книга 2: Духове ще се развива шест месеца след финала на Книга 1: Въздух. То няма да е толкова съсредоточено в Репъблик Сити, а ще ни покаже и други места от света на Аватар. Създателите на сериала разкриха на фестивала Комик Кон в Сан Диего, че част от приключенията на Кора ще бъдат на Южния полюс, в Южното Водно племе, както и че фокусът ще бъде върху мистичния Свят на Духовете… откъдето и идва заглавието на „Книга“-та. Ще ни бъде разкрита и историята на произхода и линията на Аватар, както и още много за цялата митология на сериала.
Ще се появят и нови герои – като дъщерята на Енг и Катара и сестра на Тензин Киа, която си пада малко хипи и е много близка с племенницата си Джинора. Също и малко роднини на Кора – чичо й по бащина линия Уналак, който е вожд на Северното Водно племе  и децата му близнаците Десна и Еска. Преди няколко дни Кониецко дори реблогна фен портрет на тримата :

unalaq

Най-хубавото е, че Книга 2 не е краят на „Легенда за Кора“. Обявена е като продължение на първи сезон, защото вторият сезон е нещо отделно. Той също ще бъде разделен на две части – Книга 3 и Книга 4 – чиято премиера също е обгърната в мистерия. Най-вероятно ще научим повече едва след края на Книга 2!

Ето тук за най-нетърпеливите феновеима малко спойлери за началото на Книга 2!

Advertisements

2 thoughts on “За продължението на „Легенда за Кора“…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s