Спойлери за Книга 2: Духове

Това са спойлерите от фестивала Комик-Кон в Сан Диего. Ако попаднете на по-нови, моля дайте ги насам. 🙂
И така, четете на своя отговорност… 😉
• Шест месеца след победата над Амон и първото си навлизане в Състоянието Аватар, Кора си прави състезание по летене върху въздушни скутери (Въздушно повеляване, изобретено навремето от Енг) с Джинора, Ики и Мийло.
Кора присъства на фестивал в Южното Водно племе и там среща недоброжелателен дух. Тя се бие с него, навлизайки в Състоянието Аватар.
• Както вече писах тук, Кора се среща с чичо си Уналак и братовчедите си Десна и Еска. Чичо й става нейн духовен ментор.
Mako-police• По някое време през шестте месеца след победата над Амон и края на Антиповелителската революция Мако зарязва професионалното повеляване и става… полицай! Той патрулира на мотор из улиците на Репъблик Сити и арестува престъпници. Веднъж преследва камион с враждебни Водни повелители, които се опитват да му се измъкнат. След дълго преследване, включващо преследване, Мако създава огън, от който камионът катастрофира.
• Шест месеца след победата над Амон и края на Антиповелителската революция Болин става новия капитан на Огнените кучета. Той намира заместници на Мако и Кора и се опитва да ги мотивира. Малко след това тримата са бързо победени мигове след началото на мача и поставят рекорд по най-бърз нокаут в историята на професионалното повеляване.
new-asami • След ареста на баща си, Асами поема контрола над „Индустрия на бъдещето“ и се опитва да възстанови водещите позиции на компанията в Репъблик Сити. Въпреки новите проекти, другите компании все още не са готови отново да инвестират и да правят какъвто и да е бизнес с „Индустрия на бъдещето“ заради връзката на Хироши Сато с Борците за равенство. Това провокира Асами да замине за Южния полюс с план да избегне банкрута.
• Както си личи и от самото заглавие, Книга 2 няма да страда от липса на духове. Май Кора най-сетне ще посети света им?

spirit_world

Advertisements

8 thoughts on “Спойлери за Книга 2: Духове

 1. Ееее, тийм Аватар се разпада значи. :/ Нещо съдбата на Болин и Асами ме озадачава.

  • И мен… Но е логично, че щом Кора ще се съсредоточи върху обучението си и духовете, няма да има много време за приятелите си… дано тимът пак да се събере по време на сезона.
   Мен съдбата на Мако ме озадачава най-много. Кора на Южния полюс, а той в Репъблик Сити – точно след като се събраха…

   • И аз затова се замислих, но така или иначе ще бъдат заедно рано или късно. Иначе Асами никога не ми се е вписвала в групата. Да, красива е, но не е Кора. А и между двете не мисля, че може да има приятелство при положение, че харесват Мако.

   • Кора е на Южния полюс а Мако в Републик Сити? Точно след като се събраха?А на скоро зарязаната Асами в един град с Мако? Кора я няма и Асами само чака удобен момент за да награби Мако! Какво е това нещо…?

 2. Мен ми харесва в групата именно като контраст на Кора. Както Катара и Тоф бяха суперразлични в предишния Тим Аватар. Но те не деляха момче. Ще видим, може Кора и Асами да се разберат с времето… много зависи от това Асами да не стане следваща Лин, вечно влюбена в отхвърлилия я любим… защото тогава на Кора ще й е тежичко с нея. 😀
  Интересно ми е и каква ще е новата линия с духовете. С тях ще е доста различен сериалът. Книга 1, с мегаполиса, професионалното повеляване, сатомобилите, революцията, въобще всичките препратки към началото на ХХ век, се отдалечи много от тази линия на „Аватар“. Ще видим… :)))

 3. Кора е на Южния полюс а Мако в Републик Сити? Точно след като се събраха?А на скоро зарязаната Асами в един град с Мако? Кора я няма и Асами само чака удобен момент за да награби Мако! Какво е това нещо…?

 4. Аз мисля чесериалят рано или късно ще махне Асами като герой.Тя бе нужна само в книга 1 въздух .А Мако и Кора пак сигурно ще се целунат накрая , все пак Мако е любовта на Кора съдбите им задължително ще се срещтнат пак!

 5. Асами и кора няма да спорят за Мако странно е но Асами не е намислила да награби Мако докато Кора е някъде другаде но ако стане Кора ще нападне Асами със огън и въздух а после ще я изхвърли чак в кабинета на нервната Лин Бейфонг и тогава Асами е в затвора и Кора си отива при Мако дано да няма збиваня защото Асами може да отнесе и светкавица направена от Кора но не съм сигурен че Кора може да прави светкавици защото в книга 1 въздух не съм я виждал да я прави.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s